PUBG
PUBG
Genel HABERLER PC Oyun Haberleri POPÜLER OYUNLAR PUBG

PUBG Silah Rehberi – Sniper Rifle (KNT,SNT)

PUBG Silah rehberine hoş geldiniz, oyun içerisinde sunulan silahlar arasında ”Sniper Rifle” yani türkçe karşılığı ”Keskin Nişancı Tüfeği” olan silahlar hakkında bir rehber hazırladım. Daha önceki rehberde yine PUBG’deki silah türlerinden olan Assault Rifle‘ı tanıtmıştım. İşte sizler için hazırladığımız rehber:

Kar98k – PUBG Silah

Adını tam okuyacak olursak Karabiner 98 Kurz , oyunuda oldukça yüksek hasara sahip nadir bulunan bir keskin nişancı tüfeğidir. Üzerine her türden dürbün takabileceğiniz bir silahtır ve oyun içerisinde 7.62 mm mermi kullanır. Level 1 veya Level 2 kask kullanan bir oyuncuyu kafadan tek kurşunda öldürebilmesine rağmen Level 3 kask kullanan oyunculara 2 kere kafa atışı yapması gerekir. 5 mermi kapasitesi vardır ve uzatılmış şarjör kullanılamaz.

kar98k

M24 PUBG Silah

Oyunda ilk çıktığında sadece Airdroptan çıkabilirken oyunun birinci yılından sonra gelen güncellemede yerde bulunabilecek silahlar arasına girmiştir ve yerde bulunabilecek en yüksek hasara sahip olan silahtır. M24 bu kadar güce sahip olmasının en kötü dezavantajı ateş edildiğinde oldukça fazla ses çıkarmasıdır. 7.62 mm mermisi kullanır. 

m24 - PUBG Silah

 

AWM PUBG Silah

Oyunda sadece Airdroptan çıkan kendisine özel mermisi olan bir silahtır. Hasarından dolayı en güçlü  Sniper Rifle olan AWM’nin özel mermisinin adı 300 Magnum’dur

awm-PUBG Silah

 

SLR

SLR oyunda seri atış yapabileceğiniz keskin nişancı tüfeklerindendir. SLR çok güçlü hasara sahip olması nedeniyle nadir bulunan bir silah olmuştur. SLR silahının güçlü hasarı çok fazla ses çıkarmasına neden oluyor ama bu bazı oyuncular için çok büyük bir problem değil. SLR 7.62 mm mermisi kullanır.

SLR

 

SKS

SKS oyunda yine seri şekilde atış yapabileceğiniz bir keskin nişancı tüfeğidir. SKS silahının tepmesini kontrol edebilirseniz çok güçlü ve seri bir şekilde kullanabileceğiniz bir silah haline geliyor. SKS 7.62 mm mermisi kullanır ve hasarı oldukça idealdir.

SKS

 

MİNİ 14

MİNİ 14 oyunda yine seri atış yapabileceğiniz bir keskin nişancı tüfeğidir. MİNİ 14 silahının en iyi özelliği diğer SNT silahlarına göre daha hızlı ve seri şekilde ateş edebilirsiniz. Bu SNT silahı 5.56 mm mermisi tüketir. Oyunda rahatlıkla bulabileceğiniz MİNİ 14 bazı oyuncuların gözdesi durumunda.

 

mini14

 

QBU

Oyunda yine seri atışlar yapabileceğiniz bir silahtır. QBU sadece sanhok haritasında bulunabilir bir silahtır. Silahın ucundaki iki ayaklık sayesinde yatarken daha az tepmesini sağlayabilirsiniz. 5.56 mm mermisi kullanır.

qbu

 

MK 14 EBR

MK 14 EBR silahı yine seri atışlar yapılabilen bir silahtır. MK14 sadece Airdroptan çıkan ender silahlardandır. MK14 tam otomatik modda kullanılması ve oldukça güçlü hasarı ile oyuncuları kendine çeken bir silahtır. MK 14 EBR 7.62 mm mermisi kullanır

MK14 EBR

 

İlginizi Çekebilir :

PUBG KNT ve SNT Silahları Hakkında Birkaç Bilgi

Kategoriler

%d blogcu bunu beğendi: